Vakkundige badkamerrrenovatie

Uw oude badkamer vervangen door een moderne nieuwe badkamer met de nieuwste functies? Dat kan bij Renovatie- en afbraakwerken De Feyter, gespecialiseerd in badkamerrenovatie in Erpe-Mere en ruime omgeving.

Van ontwerp tot realisatie

U kunt bij ons terecht voor uw volledige badkamerrenovatie, inclusief de afbraakwerken van uw oude badkamer. Van ontwerp tot realisatie, we garanderen een perfecte afwerking volgens uw wensen. Renovatie- en afbraakwerken De Feyter gaat dan ook voor 100% klanttevredenheid!

Renovatie- en afbraakwerken De Feyter - badkamerrenovatie

Hoe gaan we te werk?

Eerst komen we bij u langs om te kijken wat mogelijk is en om uw ideeën en voorkeuren te bespreken. Aan de hand van een aantal foto’s en afmetingen maken we een voorstel afgestemd op uw smaak en budget. Als we akkoord zijn over hoe we de badkamer zullen indelen, maken wij een afspraak bij onze professionele leveranciers voor een vrijblijvende materiaalkeuze. Aan de hand van de gekozen materialen, kunnen wij dan voor u een heel concrete offerte opmaken. Graag meer informatie over onze dienst badkamerrenovatie? Breng ons op de hoogte van uw plannen door even contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.