Realisatie van dakwerken

Vertrouw op de expertise en ervaring van Renovatie- en afbraakwerken De Feyter voor al uw dakwerken in Erpe-Mere en ruime omgeving. Van traditionele tot platte daken alsook roofing, alle werkzaamheden voor uw dak worden bij ons professioneel uitgevoerd.

Dakrenovatie

Het dak van een woning is een essentieel en belangrijk element, en daarom is het belangrijk om alle dakwerken steeds door een professional te laten uitvoeren. Wij voorzien een totale vernieuwing van uw dak. Bij een hellend dak breken wij de oude constructie af om daarna opnieuw stevig houtwerk aan te brengen. Daarna wordt het hellend dak afgewerkt met dakpannen of leien naar keuze van de klant. Het renoveren van platte daken met koepels behoort eveneens tot onze diensten.

Renovatie- en afbraakwerken De Feyter - dakwerken

Roofing

Een professionele dakbedekking met roofing zorgt ervoor dat uw platte daken lang meegaan en dat ze waterdicht zijn en blijven. Wij geven de voorkeur aan de kwaliteitsroofing van Derbigum. Een kwaliteitsmerk dat garant staat voor een lange duurzaamheid. Zo kunt u gerust zijn dat uw dak enkele decennia meegaat.

EPDM-techniek

Wilt u een dakwerker vinden die EPDM van Resitrix gebruikt? Dan bent u bij Renovatie- en afbraakwerken De Feyter aan het juiste adres. EPDM is een uniek technisch concept en biedt een duurzame oplossing voor elk plat dak. Deze techniek bestaat uit het aanbrengen van éénlaags synthetisch dakrubber dat een uitstekende weerstand garandeert tegen weersinvloeden en een lange levensduur van uw plat dak verzekert. Naast dakwerken staat Renovatie- en afbraakwerken De Feyter ook in voor alle renovatiewerken van uw volledige woning. Had u graag meer informatie gewenst over onze diensten? Neem dan zeker even contact met ons op.