Complete zolderinrichting

Wilt u uw oude stoffige zolder laten omtoveren tot een nieuwe hobbykamer of slaapkamer? Bij Renovatie- en afbraakwerken De Feyter kunt u rekenen op een totaalpakket voor uw zolderinrichting in Erpe-Mere en omstreken. Van ontwerp tot totale afwerking en volledige coördinatie van uw project.

Totaaloplossing

Wij pakken uw zolder aan van begin tot einde. We beginnen met het plaatsen van de nodige dakvensters gevolgd door de isolatie, en daarna werken we die luchtdicht af. De plafonds en muren worden afgewerkt met houten planchettes of gipsplaten, en Gyprocwerken behoren ook tot onze specialiteit. We leveren elk project schilderklaar af, of als u dat wenst kunnen wij ook de schilderwerken verzorgen.

Renovatie- en afbraakwerken De Feyter - zolderinrichting

Vloer en op maat gemaakte kasten

We leggen de vloer van uw keuze en we plaatsen ook op maat gemaakte kasten naar uw stijl en wens. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw zolderinrichting en maken we er een functionele ruimte van naar uw budget en stijl. Graag meer inlichtingen over onze dienstverlening? Neem dan even contact met ons op. We leveren graag de technische ondersteuning voor uw project.